Hirdetés

Dedikált kiadót kaphattak a Sony PC-s portjai

|

A Steamen már az új név található meg a Days Gone adatlapján.

Hirdetés

Sokan vehemensen bírálják a Sony-t, amiért a vállalat egy másik platformra is kiadja a játékait egy bizonyos idő elteltével, ez viszont nem megvetendő dolog, inkább pozitívum.

Így a gigász nem csupán újabb közönséghez juttathatja el a drágán és hosszú idő alatt lefejlesztett IP-it, hanem anyagi támogatást is kap ahhoz, hogy tovább pénzelhesse minőségi játékok megvalósítását. Legutóbb a God of War PC-s portját jelentette be a Sony, és biztos, hogy nem ez volt az utolsó. 

A Steam felhasználói fedezték fel, a VGC pedig megírta, hogy a Sony egyes PC-s változatainak adatlapján a kiadónál már nem PlayStation Mobile Inc. szerepel, mint korábban, hanem PlayStation PC LLC.

Hirdetés

Ez egyelőre még nem minden játéknál van így: a hír írásakor a Days Gone-nál már ezt találtuk, de például a Horizon Zero Dawnnál és a God of Warnál még a PlayStation Mobile-t, az Uncharted 4: A Thief's End pedig nem kapott még adatlapot. A Corporation WIKI információi szerint a Sony Interactive Entertainment még áprilisban védette le a nevet, de csak most derült ki a dolog. 

Ha valóban a PlayStation PC LLC. név alatt fognak megjelenni a Sony játékok Steamen, az újabb megerősítés lehet a vállalat részéről, hogy nagyon is komolyan gondolják a PC-s piacba való invesztálást. Amint történik valami fejlemény - például bejelentik a Sackboy: A Big Adventure portjának feltételezett bejelentésekor -, akkor jelentkezünk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)