Hirdetés

A Denuvo a csalókkal is felvenné a harcot

|

Miután több-kevesebb sikerrel hátráltatta a kalózokat, a cég új irányba terjeszkedne.

Hirdetés

Nem mindenki hálás az Irdetónak a munkájáért, de ha egy ideális világot képzelünk el, gondolhatjuk azt, hogy a piszkálásvédelmi technológiának köszönhetően több játékos ismerkedhetett meg a játékvásárlás élményével és előnyeivel.

Hirdetés

Közben a csapat azon is dolgozott, hogy a csalók életét megnehezítse. Egy friss sajtóközleményben jelentették be, hogy hamarosan megjelenő új szolgáltatásuk a többjátékos módokat szennyező hackereket akadályozza meg, akik egyrészt nem fognak tudni előnyt szerezni más játékosokkal szemben, másrészt nem trükközhetnek a mikrotranzakciókkal sem. Nem tudni még, mely játékok fogják használni, de reméljük, tényleg pozitív változást hoz - van pár multis cím, ami hasznát venné egy ilyen megoldásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)