Hirdetés

Óriásit hibázott a Denuvo, kiszivárgott egy rakás levelezés

|

Véletlenül publikusra volt állítva néhány mappa a Denuvo honlapját is tároló szerveren, ezért bizalmas infók, e-mailek kerültek nyilvánosságra.

Hirdetés

Mint szinte minden izgalmas botrány, ez is a 4chan fórumairól indult, ahova egy névtelen felhasználó belinkelt egy logfájlt. Ez közvetlenül a Denuvo szervereiről származik, és több évnyi levelezést tartalmaz.

Az naplófájl tartalma a Denuvo nyilvános kapcsolatfelvételi menüjén át beküldött üzenetekből áll, és dühödt felhasználóktól ("megtalállak és kinyírom az egész családodat azért, amit az Arkham Knighttal műveltél") játékfejlesztők levelein át, minden van benne.

A 343 Industries, a Harmonix Games, a Codemasters, a Relic Entertainment, a 505 Games,  a Rockstar Games, a Kalypso és még számtalan más fejlesztőcsapat érdeklődött náluk, és kérték a Denuvo védelmét termékeikhez.

Persze nem jelenti azt, hogy ezek mindegyike meg is kapja majd a szolgáltatást, de a rendszerért jelentkező fejlesztők listája meglehetősen hosszú. A Denuvo még nem kommentálta az esetet. Alig várjuk a hivatalos nyilatkozatot az ügy kapcsán.

Közben egyébként a Battlefield 1-et is sikerült feltörni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)