Hirdetés

Destiny 2 - az Activision igen, a Bungie feje nem csalódott a Forsakenben

|

Míg a kiadó nem teljesen boldog a kiegészítő eredményeivel, a Bungie szerint rendben volt a tartalmi csomag.

Hirdetés

Az Activision harmadik negyedéves jelentésének kikerülése után a vezérigazgató, Coddy Johnson elmondta, hogy a Destiny 2: Forsaken alulteljesítette a kiadó elvárásait.

Hirdetés

A játék rendezője, Luke Smith erre válaszul kijelentette, hogy nem fognak változtatni a formulán azért, hogy többeknek tegyék fogyaszthatóvá azt.

"Egyáltalán nem csalódtunk a Forsakenben. Az volt a célunk, hogy felépítsük a játékot, amit a Destiny rajongók imádnának, és amit mi, a Bungie is játszani szeretnénk. Ezen túl is arra fogunk koncentrálni, hogy a Destiny játékosoknak feleljünk meg."

Míg ez a hozzáállás becsülendő, érdemes hozzátenni, hogy az Activision pénzügyi vezetője, Spencer Neummann kicsit mást mondott.

"Azon dolgozunk majd, hogy felpörgessük az új tartalmak kikerülésének sebességét, és bent tartsuk a játékosokat, illetve új monetizációs lehetőségeket is kínáljunk."

A Destiny 2 alapjátéka november 18-ig ingyenesen beszerezhető PC-n a Battle.net platformon keresztül. Ne maradjatok le róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)