Hirdetés

Destiny 2 - fele olyan jól sem nyitott, mint az első rész, mégis csúcsot állított be

|

Megjelenésekor 58 százalékkal kevesebben álltak a kasszákhoz a Destiny 2-vel, mint elődjével, de a visszaesés várható volt, és az Egyesült Királyságban játék idén még nem indult ennél jobban.

Hirdetés

Valószínűleg emlékeztek még, milyen őrület övezte a Destinyt megjelenése előtt. Az Activision kihajtotta a marketingesekből a lelket, és ennek megfelelően rengetegen vették meg a játékot a megjelenése napján, holott nem igazán lehetett tudni, mire érdemes számítani tőle. 

Hirdetés

Most már azért okosabbak vagyunk - lemorzsolódtak azok, akiknek az első rész nem jött be, illetve akik inkább PC-n játszanának, mintsem konzolon. A Chart-Track adatai szerint az Egyesült Királyságban 175 000 dobozos példányt sikerült értékesíteni a szeptember 6-ai megjelenés óta, ami 58%-kal kevesebb, mint az eredeti Destiny esetében. Érdemes figyelembe venni, hogy 2014-ben még nem volt annyira népszerű a digitális piac, mint most, azóta sokan tértek át a kényelmesebb megoldásra. PS4-re körülbelül 100 ezret vettek, a maradék értelemszerűen az Xbox One-os példányok száma.

Az elmúlt napokban előfordult, hogy a Destiny 2-t 1,2 millióan játszották egyidőben, úgyhogy az Activision valószínűleg nem szomorú. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)