Hirdetés

Jól nyitott a Forza Motorsport 7, lejjebb csúszott a Destiny 2

|

Az első helyet nem tudta elvenni a FIFA 18-tól, de többeket maga mögé utasított a Microsoft múlt héten debütált játéka.

Hirdetés

Még mindig nem jött annyi játék, hogy a brit játékeladási toplista sorrendje teljesen felboruljon, és az is biztos, hogy a FIFA 18 még jó darabig az élen marad.

Hirdetés

Megérkezett a UKIE negyvenedik heti összegzése, melyből kiderül, hogy a Forza Motorsport 7 a dobozos eladásokat nézve átvette a Destiny 2 helyét, és a második pozícióig jutott. Nem meglepő módon egyébként kevesebb fogyott belőle, mint a Forza 6-ból, aminek az egyik oka a digitális vásárlás iránti egyre nagyobb érdeklődés lehet, a másik, hogy a játékosok inkább megvárják a One X megjelenését, és az új masinával együtt szerzik be a játékot.

Az Activision FPS-e két helyet rontva a negyedikre csúszott, előtte a Forza Horizon 3, utána a GTA V tudta megtartani pozícióját. A top 10-ben új még a The LEGO Ninjago Movie Videogame, ami a hetedik helyen nyitott, utána csak átrendeződött a sorrend, de a két újoncon kívül a tíz legnépszerűbb cím közé nem jutott be olyan, ami a múlt héten nem volt ott. A Mario and Luigi: Superstar Saga kibővített változata a 19. helyet szerezte meg, a PS4-re és Xbox One-ra kiadott Dragon's Dogma: Dark Arisen HD pedig csak a 39-et. A 40-es listát itt találjátok, alább pedig a 10 legkelendőbb játék rangsora.

1. FIFA 18
2. Forza Motorsport 7
3. Forza Horizon 3
4. Destiny 2
5. Grand Theft Auto V
6. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
7. The LEGO Ninjago Movie Videogame
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. NBA 2K18
10. LEGO Worlds

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)