Hirdetés

Az utóbbi években csak egy FPS-széria játékai fogytak jobban, mint a Destinyk

|

Az elmúlt több mint 5 év során rengeteg pénzt hozott a Bungie-nak a sci-fi lövölde, de még így se sikerült a csúcsra jutnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, szerencsére ismét sínen van a Bungie szériája, hiszen a Destiny 2 sikeresen átvándorolt a Steamre, és egyúttal meg is jelent hozzá egy kiegészítő. Most pedig kiderült egy érdekes pénzügyi adat a játéksorozatról, amire igencsak büszkék lehetnek a fejlesztők.

Hirdetés

Az NPD Group videojáték-iparral foglalkozó elemzője, Mat Piscatella a Twitteren árulta el, hogy az első rész 2014-es debütálása óta eltelt időszakban a Destiny a második legtöbb bevételt hozó FPS-franchise lett. Egyedül csak a Call of Dutynak sikerült megelőznie a játékot, ami valamelyest érthető is, ha figyelembe vesszük a népszerűségét. Egyébként ugyancsak az elmúlt több mint 5 évet figyelembe véve az összesített videojáték-lista hetedik helyét foglalják el a Destiny széria eladásai, ami szintén nem rossz eredmény.

Ti kipróbáltátok már a Destiny 2 Shadowkeep kiegészítőjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)