Hirdetés

Detroit: Become Human - már hárommillió felett van az eladott példányok száma

|

A fejlesztők ismertették velünk a legfrissebb adatot az egyelőre PlayStation 4-exkluzív játék kapcsán.

Hirdetés

A Detroit: Become Human kétségtelenül a tavalyi év legjobb játékai közé tartozik, hiszen a Quantic Dream ismét egy olyan kalandot hozott nekünk, amit egyhamar nem felejtünk el. A játék sikerét pedig remekül tükrözi az az újabb mérföldkő, amit nemrég átléptek az eladások.

Hirdetés

A srácok a Twitter-csatornájukon közölték a nagyérdeművel, hogy alkotásukból már világszerte 3,2 millió példány talált gazdára, ami egészen lenyűgöző eredmény, főleg annak tekintetében, hogy egyelőre csak egyetlen platformon játszható. Persze ez hamarosan megváltozik, mert ahogy a csapat korábbi játékai, úgy a Detroit is meg fog jelenni PC-re, várhatóan még valamikor ősszel. A játék az Epic Games Store-on lesz fellelhető, ami sokakat talán eltántorít a vásárlástól, de valószínűleg még így is komoly növekedést fog hozni az eladásokban az, hogy még egy platformon elérhető lesz a kaland.

Ti kipróbáljátok majd PC-n a Detroit: Become Humant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)