Hirdetés

Dirty Bomb - nem fejlesztik tovább

|

A fejlesztőcsapat még nem húzza ki a dugót, de nem is fog a játékkal többet foglalkozni.

Hirdetés

Több mint három évvel ezelőtt indult el a Dirty Bomb nyílt bétája. Kezdetben sikeres volt a játék (nem kiugróan, de párezer érdeklődőt magához tudott csábítani), és a SteamCharts alapján mostanában sem esett az egyszerre játszó játékosok számának napi csúcsa 1000 alá. Egészen október 15-éig.

Hirdetés

Valószínűleg nem az utóbbi pár nap miatt, de a fejlesztők bejelentették, hogy egy, a következő hetekben megjelenő kisebb bugfix után nem frissítik tovább a játékot, nem javítgatják, nem bővítik. Sajnos kénytelenek voltak belátni, hogy hiába töltötték fel tartalommal, nem tudtak vele sikert elérni, és pénzügyileg már nem éri meg foglalkozni vele. Szerencsére még pont időben szálltak ki, így mindenkinek, aki az All Merc Pack DLC-t megvette vagy legkésőbb 2019. január 31-ig megveszi, visszaküldik a pénzt a Steam tárcájába, és megtarthatja az összes zsoldost.

A játék addig fog életben maradni, amíg úgy látják, érdemes üzemeltetni a szervereket, és nem szivárog el túl sok játékos. A csapat nincs veszélyben, jelenleg is új projekteken dolgoznak. Tavaly a Wargaminggel álltak össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)