Hirdetés

Most tényleg a Disney-Marvel kezébe kerülhetnek az X-Men karakterek

|

Belehúzott a Disney, fel szeretnék vásárolni a 21st Century Foxot.

Hirdetés

Mozgásba lendültek a vállalati fogaskerekek, a CNBC értesülései szerint komoly tárgyalások folynak a Disney és a 21st Century Fox között. A Marvel és a Lucasfilm után így az egeres cég egy újabb hatalmas prédára áhítozik. 

Hirdetés

Az eddigi információk alapján a tárgyalások egy ideje már folynak, és ugyan egyelőre még nem szolgáltak konkrét eredménnyel, de egyik fél sem zárkózik el a dologtól. Valószínűleg már csak egy elég vastag csekkel kell előállnia a Disney-nek ahhoz, hogy többek között az X-Men és a Fantasztikus Négyes filmes jogait is megszerezze. Mivel a Fox csak a hír- és sportrészleget szeretné megtartani, a képregényes hősökön túl lényegében az összes Fox sorozat is a Disney-nél landolna. Ez azért is nagyon fontos lehet, mert a jelenlegi tervek szerint a Disney 2019-ben végleg eltávolítja saját tartalmait a Netflixről és saját streaming szolgáltatást indít. Ezen az új platformon remekül mutatnak majd a Fox saját sorozatai is, amik jelenleg ugyancsak a Netflixen, valamint a Hulu nevű szintén egyre sikeresebb streaming rendszeren futnak. 

A fentiekből számunkra kétségtelenül az a legérdekesebb lehetőség, hogy a Fantasztikus Négyes csapata és az X-Men mutánsai végre tényleg csatlakozhatnak a Marvel filmes univerzumához. Lassan elkezdhetnek agyalni az írók, hogy hogyan illesztik be őket a jó előre eltervezett történetfolyamba. 

Ti örülnétek, ha tényleg összejönne ez a nem mindennapi megállapodás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)