Hirdetés

Több mint egymillió új előfizetőt termel a Disney+ naponta

|

A Netflix komoly versenytársat kapott, amit a számok is bizonyítanak, a Disney+ elképesztő sebességgel növekszik.

Hirdetés

A Disney előfizetős streaming szolgáltatása, a Disney+ már az első napján letarolta a piacot. Azóta folyamatosan növekszik, köszönhető nagyrészt a Marvel és Star Wars tartalmaknak, illetve a szolgáltatás kedvező árának. Az Apptopia jelentése szerint a Disney+ mobilalkalmazást 15,5 milliószor töltötték le, és ezen keresztül majdnem egy millió új előfizetője van a szolgáltatásnak minden nap.

Hirdetés

Ebben még benne sincs a desktopos böngészőn keresztül befizető nézők száma, feltételezhető, hogy azzal együtt a szám jóval túllépné az egymilliós határt.

A Disney+ havi 7 dollárba kerül jelenleg, és ha kérünk mellé Hulu és ESPN+-t is, akkor az egész 13 dollárba fáj, ami annyi, mint a legtöbbek által fizetett Netflix csomag havidíja. Rengetegen rászaladtak erre a lehetőségre, ami a Hulu és az ESPN alkalmazások letöltését is megtolta 55 és 50 százalékkal.

Az Apptopia azt is megjegyezte, hogy a Disney+ 25,6 millió napi látogatást számlál, és az alkalmazáson keresztül több mint 5 millió dollárt termelt 13 nap alatt. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mekkorák lesznek ezek a számok az európai terjeszkedés után.

Ti befizetnétek rá, ha a Disney+ Magyarországon is befutna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)