Hirdetés

A Disney állítólag nem tervez halasztást a koronavírus miatt

|

Jelentések szerint a Fekete Özvegy nem fog James Bond sorsára jutni.

Hirdetés

Várható volt, hogy a COVID-19, azaz köznevén a koronavírus terjedése előbb-utóbb kihatással lesz a mozikra és a filmforgatásokra is, a legelső premier pedig, amit elhalasztottak az egészségügyi kockázat miatt az az új James Bond film, a Nincs idő meghalni. Daniel Craig így nem április elején, hanem novemberben láthatjuk majd utoljára magára ölteni az öltönyét (ez laza 30 millió dolláros bukta eddig), de könnyen lehet, hogy nem ő az egyetlen, akit később láthatnak vásznon a rajongók. 

Hirdetés

Sokan kíváncsiak rá, hogy a többi stúdió mit fog lépni ebben a helyzetben, a Disney pedig különösen a figyelem középpontjában áll, hiszen a közeljövőben több nagy filmje is bemutatkozik majd világszerte, mint amilyen a Fekete Özvegy vagy a Mulan.

A Deadline jelentése szerint a Disney értesítette az észak-amerikai moziláncokat arról, hogy tartják magukat az eredeti tervhez, így a Fekete Özvegy változatlanul május 1-én fog debütálni a tengerentúlon. A Deadline cáfolta azt a pletykát is, amely szerint Scarlett Johansson filmje átkerült volna novemberre, a novemberi Örökkévalók pedig 2021-re, ez szerintük nem valós információ. Nem lesz változás a március 27-re betervezett Mulan és a holnap elrajtoló Előre kapcsán sem (az utóbbi mondjuk nem túl nagy meglepetés). 

A honlap értesülései alapján egyébként egyelőre sem a Universal (Halálos iramban 9), sem a Warner Bros. (Scooby-Doo animációs film, Wonder Woman 1987), sem a Paramount (Spongyabob: Spongya szökésben) nem tervezik megbolygatni a premiernaptárjukat, de ez bőven változhat a vírustól függően és arra is felhívták a figyelmünket, hogy ezek az infók csak az amerikai régióra vonatkoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)