Hirdetés

A Disney az Activisionnel vagy a Ubisofttal készíttetne inkább Star Wars játékokat?

|

Érdekes pletykát indított el egy oldal, de valószínű, hogy semmi sem igaz az egészből.

Hirdetés

Nem kellene sokáig keresgélni, ha olyan Star Wars-rajongók akarnánk találni, aki szerint az Electronic Arts nem a legjobb stúdió az exkluzív Star Wars videojátékos jogok birtoklására. Őket gondolom nagyon felcsigázta a legfrissebb pletyka, de nem szabad azonnal készpénznek venni a dolgot. 

Hirdetés

Nemrég a Cinelinx nevezetű oldalon bukkant fel egy cikk, amelynek írója szerint a Disney cseppet sem boldog a Star Wars játékok jelenlegi felhozatalával, ezért a baráti hangnemnél egy picit komolyabb beszélgetéseket folytat éppen az Electronic Arts fejeseivel. Az említett cikk szerzője ráadásul azt is elmeséli nekünk, hogy egyes forrásai szerint a Disney felvette a kapcsolat az Activisionnel és a Ubisofttal is, így megtörhet az EA kiemelt szerepe, és a jövőben nem csak ők készíthetnének olyan videojátékokat, amelyek a messzi messzi galaxis történeteit mesélik el. 

Minden bizonnyal sokatok örömmel olvassa ezeket a sorokat, de szeretném gyorsan lehűteni a kedélyeket. A Cinelinx ugyanis előszeretettel szokott a valósággal köszönőviszonyban sem lévő pletykákat szivárogtatni, ráadásul Star Wars témakörben kifejezetten élénk a fantáziájuk. Többek között ők írtak arról is, hogy 2016-ban biztosan érkezik egy Knights of the Old Republic remake, és mint tudjuk, valójában ebből sem lett semmi. 

Arra viszont remek ürügy lehet ez a hír, hogy elgondolkodjunk: ti melyik fejlesztőcsapat kezében látnátok szívesen a Star Wars játékadaptációk jogait? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)