Hirdetés

Dobozosan se fogyott jól a Fast & Furious: Crossroads

|

Sokakhoz valószínűleg el sem jutott, hogy a játék érkezik, de ez nem is baj.

Hirdetés

Pénteken jelent meg a Fast & Furious Crossroads, de a Bandai Namco nem lesz erre büszke. A lassan befutó tesztek megerősítik, hogy valóban annyira rossz, amennyire azt a felhasználói értékelések állítják, viszont legalább kevesen szánták rá a kiadó által bátran elkért 60 eurót.

Hirdetés

A brit dobozos játékeladási toplistán a tizenhetedik helyen tudott nyitni, és ez nem túl erős, viszont a Codemasters (amelyhez a Crossroadst fejlesztő Slightly Mad is tartozik) legalább annak örülhet, hogy az F1 2020 továbbra is kelendő. A top 10-ben nem volt nagy mozgolódás, viszont a Ghost of Tsushima elvesztette vezető pozícióját, mert az Animal Crossing: New Horizons iránt ismét kiugróan nagy volt a kereslet. A FIFA 20, a Ring Fit Adventure és a 51 Worldwide Games is visszatértek, így az első tízből hat játék switches. A The Last of Us Part 2 a 11. lett.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Ghost of Tsushima
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. FIFA 20
  5. Minecraft (Switch)
  6. F1 2020
  7. Paper Mario: The Origami King
  8. Grand Theft Auto V
  9. Ring Fit Adventure
  10. 51 Worldwide Games
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)