Hirdetés

A héten nagy előrelépés történhet az erőszakos játékok megítélése kapcsán

|

Az ESA egyeztetett a találkozóról, így a Fehér Ház képviselői csütörtökön talán valósabb képet kapnak arról, lehet-e kapcsolat az erőszakos játékok és a fegyveres erőszak között.

Hirdetés

Múlt héten még arról írtunk, hogy Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke találkozót kezdeményezett a játékipar képviselőivel, azonban a korhatárbesoroló rendszerért is felelős Entertainment Software Association közölte, hogy nem kapott meghívót. 

Hirdetés

Azóta a dolog előrébb haladt, és március 8-ára, avagy most csütörtökre írták ki az időpontot. Az ESA azt az álláspontot képviseli, hogy nincs bizonyított kapcsolat az erőszakos viselkedés és a játékok között. Egyelőre még nem biztos, de elképzelhető, hogy az EA, a Nintendo, a Sony, a Microsoft és más óriáskiadók képviselői is tiszteletüket teszik.

Az már önmagában nagyon örömteli dolog, hogy erre az összejövetelre sor kerül, és őszintén bízunk abban, hogy pozitív eredménnyel zárul. Természetesen ahogy bármi fejlemény adódik, beszámolunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)