Hirdetés

Jól nyitott a Donkey Kong, de a God of War uralkodik a briteknél

|

Nem volt valami izgalmas játékmegjelenések szempontjából az elmúlt hét, viszont a Nintendo megint boldog lehet.

Hirdetés

Most valószínűleg legalább a Detroit: Become Human megjelenéséig a God of War marad az eladási lista első helyén, de lehet, hogy tovább is meg tudja őrizni vezető pozícióját - egy fontos rekordot már sikerült megdöntenie.

Hirdetés

A GfK adatai szerint a Sony exkluzívja után (amiből egyébként az elmúlt héthez képest 56%-kal vettek kevesebbet) második helyen debütált a Donkey Kong Country: Tropical Freeze switches változata (viszont érdekes, hogy még a Wii U-sból is eladtak 44 példányt a héten). A harmadik a Far Cry 5 lett, a negyedik helyen maradt a FIFA 18, az ötödiken pedig a Mario Kart 8 Deluxe. Valószínűleg a Végtelen háború miatt a 12-ről a 6. helyre ugrott a LEGO Marvel Super Heroes 2, eggyel lejjebb tolva a Fallout 4-et. A PUBG egyet, a Battlefront II kettőt lépett előre, a Super Mario Odyssey pedig a tizedik helyével még mindig a top 10-ben maradt. A GTA V a 12. helyre csúszott le.

A teljes, top 40-es lista egyelőre nem elérhető, de addig is itt a top 10:

1. God of War
2. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
3. Far Cry 5
4. FIFA 18
5. Mario Kart 8: Deluxe
6. LEGO Marvel Super Heroes 2
7. Fallout 4
8. PlayerUnknown's Battlegrounds
9. Star Wars Battlefront II
10. Super Mario Odyssey

És ti mit vettetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)