Hirdetés

Eladásaival a franchise minden korábbi rekordját megdöntötte a Doom Eternal

|

Számíthattunk erre, miután a Steamen a játékosszám azonnal az egekbe szökött.

Hirdetés

Igaz, hogy még csak a harmadik hónap végén járunk, de a Doom Eternal az év eddigi egyik legjobb játéka, és nem lepődnénk meg, ha viszontlátnánk az év végi szavazásokon - bár az egyelőre jó kérdés, hogy a The Last of Us Part II, a Resident Evil 3, a Cyberpunk 2077 és a Marvel's Avengers mellett tud-e nyerni. Ezek egyikéről sem tudjuk, hogy jók lesznek-e, most még a kommunikáció és a fejlesztők múltja miatt vagyunk bizakodóak.

Hirdetés

Sajnos konkrét számokat nem közölt, de azt bejelentette a Bethesda, hogy a 2016-os Doom nyitóhétvégéjén befolyó bevétel dupláját hozta össze a Doom Eternal, ami nagyon szép eredmény. Már az is reményt adott, amikor a Steamen egyszerre több mint 100 ezren játszottak, holott az előző Doom esetében 44271 volt a mindenkori csúcs. A konzolos eladásokról nem tudtunk meg többet, de valószínűleg ott is ránéztek páran.

Valószínűleg sokat nem emel a számokon, de várható még egy switches változat, és a Google Stadiára is felkerül valamikor a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)