Hirdetés

Már 2 millió példány fogyott a DOOM-ból csak Steamen

|

Hatalmas sikert aratott a DOOM sorozat negyedik epizódja. Már csak a Steames eladások miatt megérte feltámasztani a nevet.

Hirdetés

A SteamSpy jelentése szerint a DOOM átlépte a 2 milliós eladott példányszámot a Steamen. Ez mondjuk annyira nem meglepő, tekintve, hogy a játékvilág egyöntetűen pozitívan fogadta a cuccot, és a mai napig 85-ös pontszámon áll a Metacriticen.

A DOOM gyakorlatilag egy rebootja az elképesztően sikeres szériának, ami legutóbb 2004-ben kapott új részt, Doom 3 címen. A harmadik résznek aztán ígértek egy folytatást, és 2008-ban bejelentették, hogy jön a Doom 4, de az akkori koncepciót kukázták, és az egészet újrakezdték 2011-ben.

Pörgős, hangulatos játékélményt kaptunk egy nagyon ütős zenei anyaggal, amit a csodálatosan tehetséges Mick Gordon szállított. A DOOM 2016. május 12-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)