Hirdetés

Dota Underlords - ingyen tesztelhető az első Battle Pass

|

A Proto Pass ízelítőt ad abból, milyen lesz majd az első szezon bérlete.

Hirdetés

Nem hozta annyira lázba a játékvilágot az auto chess műfaj, mint anno a battle royale, de azért elég szépet megy. Sokan reagáltak a hirtelen jött népszerűségre, köztük a Valve is, aki nemrég kiadott egy önálló játékot PC-re és mobilokra Dota Underlords néven.

Hirdetés

Az első szezon még nem vette kezdetét, de nem kell már sokat várnunk rá. A fejlesztők viszont szeretnék azt úgy elindítani, hogy a játékosok boldogok legyenek, ezért egyelőre bétában, Proto Pass néven tették elérhetővé a Battle Pass elődjét. Jelenleg a feladatok és kihívások teljesítésével lobogókat, emote-okat, és egy új táblát lehet megnyitni, minden szint új jutalmat kínál.

Szerintetek melyik most a legjobb auto chess játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)