Hirdetés

Dr Disrespect ki lett tiltva a Twitchről, de nem tudni, miért

|

A Twitch most sorra tiltogatja le a szexuális zaklatással vádolt streamerek fiókjait, viszont Dr Disrespectet egyelőre nem érte ilyen vád.

Hirdetés

Dr Disrespectnek szembe kellett néznie néhány botránnyal az évek során, vádolták rasszizmussal, és az sem segített karrierje előre lendítésében, amikor tavaly az E3-on a vécéből streamelt. Akkor kapott egy rövid ideig tartó tiltást ezért, de pár hét elteltével ismét gond nélkül folytathatta munkásságát.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán, látszólag ok nélkül ismét letiltotta a Twitch. Dr Disrespect egyelőre nem mondott semmit, TimTheTatman szerint még egyezett a Twitchcsel és próbál rájönni, mivel érdemelte ki a büntetést, mely egyes források szerint végleges - eltűntek az emote-ok is, az előfizetők pedig visszakapják a pénzüket. A cég a következő közleményt adta ki:

"Ahogy az nálunk bevett gyakorlat, megtesszük a megfelelő lépéseket, ha bizonyítékunk van arra, hogy egy streamer megsértette a közösségi irányelveinket vagy a felhasználási feltételeket. Ezek minden streamerre vonatkoznak, függetlenül attól, milyen szerepet töltenek be a közösségben."

Valami nagyon súlyosat kell elkövetni ahhoz, hogy a Twitch végérvényesen kitiltson egy olyan fontos streamert, mint Dr Disrespect. A legnagyobbakkal szemben jellemzően megengedő, egyelőre nem tudjuk elképzelni, mit tehetett, hogy ezt érdemelte. Figyeljük a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)