Hirdetés

Dr Disrespect saját játékfejlesztő stúdiót indít

|

A megosztó streamer ismét belekóstolna a játékkészítés élményébe, de most teljesen saját kontóra.

Hirdetés

Herschel "Guy" Beahmről, azaz Dr Disrespectről nemrég a Twitch legdurvább banjait felidéző összeállításunkban írtunk, most viszont egy vadonatúj fejleménnyel hallatott magáról a YouTube-ra átnyergelt streamer.

Dr Disrespect ugyanis közzétett egy álláshirdetést a The Champions Clubon, amelyben vezetőt keres a saját játékfejlesztő stúdiójához.

Az új csapat elvileg "AA/AAA" címekben utazna, partnerségben a Boom TV-vel és "válogatott mega influenszerekkel", akik szorosan közreműködnek majd az "álomjátékuk" piacra dobásában.

Hirdetés

A szöveg alapján a stúdió játékait vagy házon belül inkubálják és fejlesztik, vagy összefognak már meglévő indie csapatokkal, és "mega címként" adják ki őket.

A meghirdetett pozíció betöltéséhez legalább 5+ éves produceri tapasztalat szükséges a PC-s/konzolos játékiparban, illetve "kimutatható jártasság" legalább 100 ezer feletti felhasználói tábort elérő AA+ vagy AAA címek fejlesztésében és kiadásában.

A kezdeményezés Dr Disrespect visszatérését jelzi a játékiparhoz, Beahm ugyanis 2012 és 2015 között a Call of Duty-fejesztő Sledgehammer Games pályatervezője volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)