Hirdetés

Drágább lesz az HBO Max, de jön a reklámokkal teli, ingyenes szolgáltatás is

|

Jelentős átalakításokat tervez jövőre is a Warner Bros Discovery.

Hirdetés

A Warner és a Discovery egyesülése az utóbbi évek egyik legjelentősebb szórakoztatóipari eseményének számít, bár a közönség ebből leginkább annyit érzékelt, hogy saját gyártású tartalmak tűntek el az HBO Max katalógusából, kevéssel korábban bejelentett filmek és sorozatok alól rántották ki a szőnyeget, de még a teljesen leforgatott, utómunkára váró Batgirl filmet is kukázták, csak hogy sikerüljön lefaragni valamit a Warner Bros Discovery masszív veszteségéből.

David Zaslav CEO épp a kiadások elkerülhetetlen csökkentésével indokolta az animációs részleg átszervezését is, s meglehet, tényleg az a helyes út, amin a mostani vezetés jár, mert a legutóbbi negyedévet is 2,8 milliárd dolláros veszteséggel zárta a cégcsoport.

Hirdetés

Szerinte ez elmúlt időszak a tanulásról szólt, már tudják, hogy mi működik, és mi nem. Az például rossz ötletnek bizonyult, hogy a mozifilmek egyből a streaming platformon debütáljanak, mert nem hoztak új nézőket, és a régiek megtartásában sem segítettek, ellenben a mozis bevételeknek búcsút inthettek. Azt is megerősítette továbbá, hogy a folytatásban a franchise-okra fókuszálnak.

"A közönség tudatja velünk, hogy mit szeret. Időt szánnak rá, hogy megnézzék és újranézzék. Igyekszünk majd körültekintően eljárni azokkal a sorozatokkal, amelyek segítenek rajtunk."

JB Perrette, a streamingért és játékért felelős részleg ügyvezetője belengette, hogy 2023 folyamán árat fognak emelni. Úgy véli, az, hogy a szolgáltatás elindulása óta nem nyúltak az árazáshoz, előnyös helyzetet teremtett, most itt az alkalom, hogy feljebb tornázzák. Eközben pedig bevezetik az ingyenes (tehát nem csak olcsóbb, mint a konkurenciánál), reklámokkal teli csomagot is. Szintén jövőre indul el az HBO Max és a Discovery+ kombinált szolgáltatása, mégpedig tavasszal az eddig tervezett nyár helyett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)