Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot a valaha volt legsikeresebb DBZ játék

|

Ugyan nem ez volt a legjobb ARPG, amit valaha játszottunk, a Dragon Ball rajongóknak pont azt nyújtotta, amire szükségük volt.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Dragon Ball Z: Kakarotból már 2 millió példány fogyott világszerte. Ez a mutató egy hónappal ezelőtt még 1,5 milliónál állt, ami jelzi ugyan, hogy lassul ugyan lassul a kereslet a játék iránt, de még így is számtalan érdeklődő kapja fel a boltok polcairól jól ismert kalandot. Ezzel az eredménnyel egyébként a Kakarot elérte a legsikeresebb DBZ játék címét, amiért minden hibája ellenére megérdemli az elismerést. 

Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarotban a játékosok harcolnak, edzenek, és halat sütnek, miközben átélhetik Akira Toriyama klasszikusának fontosabb részeit. Vált válnak vetve küzdhetünk a Földet fenyegető rossz arcok ellen Gokuval és legjobb haverjaival. Ennyi pedig a jelek szerint elég is volt ahhoz, hogy a franchise rajongói betámadják a kasszákat.

Sajnos azt nem tudjuk, hogy melyik platform mennyire vette ki a részét a 2 milliós eredményből, de a SteamSpy adatai szerint a PC-s Saiyanok száma 200 és 500 ezer közé tehető. Akárhogy is, a játékot nagyrészt konzolokra szerezték be az érdeklődők.

Ti mit szóltatok a Kakarothoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)