Hirdetés

Másfél millió példány fogyott a Dragon Ball Z: Kakarotból az első héten

|

Ahhoz képest, hogy egy gyenge-közepes RPG-ről van szó, a rajongók láthatóan élvezik a kalandot.

Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot egy érdekes darab. Ha kritikusként nézünk a játékra, akkor megállapíthatjuk, hogy nem ez a legfényesebb csillag az égen. Tele van időhúzó játékmechanikákkal, felesleges grinddal, és kevés olyan dolgot mutat, amit ne láttunk volna már máshol, jobban megvalósítva. Ettől függetlenül egy hatalmas homokozóról van szó, amiben Goku és a haverok várnak minket, így rajongói énünk imádja a játékot.

Hirdetés

Kamehameházhatunk, brutális csatákat vívhatunk, kedvenc karaktereinkkel lóghatunk, és végigpörgethetjük a legjobb Dragon Ball történeteket. Valószínűleg ez volt az, ami miatt az első héten 1,5 millió példányt kaptak szét a DBZ: Kakarotból. A Bandai Namco nagy örömmel árulta el, hogy hatalmas sikerrel startolt a játék, ennek köszönhetően pedig jó esély van rá, hogy 2020. végére meglesz a 2 milliós, elvárt eladási szám.

Más örömhír a japán piacról, hogy a Koei Tecmo már 3 millió példányt szállított le a Niohból. Ez nagyon szép eredmény, tekintve, hogy tavaly májusban 2 milliónál tartottak. Úgy tűnik, hogy nem lankad a lelkesedés az elmúlt évek egyik legérdekesebb akciójátékával kapcsolatban.

Ti kipróbáltátok valamelyiket a fenti kettőből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)