Hirdetés

Drágul az Xbox Game Pass, de nem mindenkinek

|

Ha a konzolos Xbox Game Passt használjátok, akkor tulajdonképpen számotokra semmi sem változik, a PC-s előfizetés viszont kicsit drágább lesz pár nap múlva.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox Game Pass for PC, vagyis előfizetéses szolgáltatásuk PC-s verziója pontosan egy hét múlva,  szeptember 17-én kap némi áremelést. Gyakorlatilag duplázzák az árat: eddig 4,99 dollárba került egy hónapra az Xbox Game Pass for PC, az áremelést követően pedig immár 9,99 dollárt kell érte kifizetni az amerikai pajtásoknak minden hónapban.

Hirdetés

Hazánkban az Xbox Game Pass for PC a bétaverzió elstartolása óta 1390 forintba került (korlátozott ideig kedvezményesen, 300 Ft-ért lehetett megváltani az első hónapot), de már júniusban jelezték, hogy ez az ár nem fog örökké tartani, később a "sima" Xbox Game Passhez hasonlóan a PC-s verzió is havi 3000 forintos áron lesz elérhető.

Alighanem ez a hamarosan a szeptember 17-ét fedi le, és ekkor nem csak az Egyesült Államokban, hanem bizony Magyarországon is búcsút kell intenünk a bevezető árnak. 

Nemrég kiderült az is, hogy hamarosan az Electronic Arts saját előfizetéses szolgáltatása, vagyis az EA Play (leánykori nevén EA Access) is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, ez természetesen a PC-s változatra is vonatkozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)