Hirdetés

A Mass Effect írója újra elhagyja a BioWare csapatát

|

Drew Karpyshyn közel három év után megint távozik a vállalattól.

Hirdetés

Drew Karpyshyn a saját oldalán jelentette be, hogy új kihívások felé indul a jövőben, így elhagyja a BioWare-t. Bizony, a történelem megismétli önmagát. 

Hirdetés

A Mass Effect és a Mass Effect 2 történeteinek alkotója ugyanis először még 2012-ben távozott a csapattól, viszont 2015-ben visszatért, és a BioWare készülő játékán, az Anthemen is dolgozott többek közt. Most újra eljött a búcsú ideje - az író inkább a saját egyéni projektjeire, a könyvírásra és a szabadúszó munkáira fog koncentrálni. A gaming világát természetesen nem fogja teljesen elhagyni, jelenleg is dolgozik a FogBank Entartainmenttel.

Karpyshyn nem az első, aki az utóbbi időben távozik a BioWare kreatívjai közül - korábban már felmondott a Dragon Age kreatív igazgatója, Mike Laidlaw, a studio general manager pozíciót betöltő Aaryn Flynn, illetve két vezető író, Chris Schlerf (Andromeda) és David Gaider (Dragon Age) is.

Az Anthem egyébként is csúszott, így kérdéses, mennyire volt már kész a sztori, mikor az író szedte a sátorfáját. Reméljük, hogy nem hagyta félbe a munkát és egy kész történettel a háta mögött állt fel a székből. Ti mire számítotok a BioWare-től a továbbiakban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)