Hirdetés

Távozik a vállalattól a Respawn egyik alapítója

|

Az egykori vezető egyelőre nem tudja, milyen szakmai kihívásokat tartogat számára a jövő.

Hirdetés

Közel tíz év után búcsúzott a Respawn Entertainmenttől Drew McCoy alapítótag, aki a korábban a Call of Duty 4-et készítő Infinity Ward tagja is volt. McCoy az egykori IW-ből való kiválást követően csatlakozott Vince Zampella és Jason West párosához, akik megalapították az azóta számos sikeres játékot készítő Respawn Entertainmentet.

Hirdetés

McCoy vezető producerként dolgozott mindkét Titanfall játékon, és executive producerként vett részt az Apex Legends fejlesztésében is. A szakember Twitteren jelentette be a cégtől való távozását, és megköszönte a munkatársaival eltöltött időket és a játékosok támogatását.

Drew McCoy egyelőre nem beszélt a jövőbeni terveiről, de vélhetően nem fog messze kerülni a videojátékok világától. Mi csak a legjobbakat tudjuk neki kívánni következő munkahelyén is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)