Hirdetés

Az Amazon több tucat alkalmazottat rúgott ki az E3 utolsó napján

|

Az érintett dolgozók kereshetnek új helyet a cégen belül, vagy leléphetnek a végkielégítésükkel.

Hirdetés

Az Amazon Game Studios, ami jelenleg több projekten is dolgozik (köztük egy game streaming szolgáltatáson), elbocsátott több tucat dolgozót az E3 utolsó napján, és kukáztak több, még be nem jelentett játékot.

Hirdetés

Kotaku jelentése szerint a cél, hogy átcsoportosítsanak erőforrásokat a New World, a Crucible és más címek fejlesztésére. Egy amazonos képviselő később reagált a jelentésre egy meglehetősen semmitmondó nyilatkozattal.

"Az Amazon Game Studios átrendezi néhány csapatát, hogy minden erővel a játékaikra koncentrálhassanak."

Az Amazon képviselője még hozzátette, hogy minden érintettnek segítenek munkahelyet találni a cégen belül, és továbbra is elkötelezettek az Amazon Game Studios projektjei mellett. A Kotaku forrása is ezt visszhangozta, csak ő kicsit pontosabban fogalmazott: a cég 60 napot adott minden kirúgott fejlesztőnek, hogy vagy keressenek egy állást az Amazon másik részlegében, vagy végkielégítéssel a kezükben távozzanak.

A cég játékfejlesztői részlege egyébként még túl sokat nem tett le az asztalra. A legnagyobb dobásuk a Breakaway című sportjáték volt, amit lelőttek tavaly év végén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)