Hirdetés

Távozott a BioWare-től a Dragon Age kreatív rendezője

|

A BioWare kreatív rendezője 14 év munka után döntött úgy, hogy átadja a stafétát a következő generációnak.

Hirdetés

Mostanában nem kevés kritika éri a BioWare-t, de azért szerintünk továbbra is elmondható, hogy legendás játékokat és világokat köszönhetünk a hosszú és tartalmas múltra visszatekintő játékfejlesztő stúdiónak. Most a cég egyik legrégebbi veteránja döntött úgy, hogy máshol folytatja tovább a munkát.

Mike Laidlaw összesen 14 évet dolgozott a BioWare-nél, ahol olyan világsikereken dolgozhatott, mint a Mass Effect vagy a Dragon Age, de emellett az olyan kevésbé ismert gyöngyszemekhez is köze volt, mint a Jade Empire. Laidlaw nem mondott különösebb indokon azon túl, hogy szerinte ideje továbblépni, viszont búcsúlevelében elárulta, hogy ő nem aggódik a cég jövője miatt:

"A BioWare-nél eltöltött idő alatt abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy az ipar legtehetségesebb tagjaival dolgozhattam együtt. Megtisztelő, hogy része lehettem a Dragon Age csapatnak és biztos vagyok abban, hogy a világ, amit megteremtettünk, továbbra is jó kezekben van."

Laidlaw a levelében arról is beszélt, hogy szeretné behozni a lemaradását és megismerni azokat a játékokat, amelyekre nem jutott ideje korábban, ezeket az élményeket pedig a Twitteren és a Twitchen szeretné megosztani.

Akármit is hoz számára a jövő, mi nagyon köszönjük Mike-nak az elmúlt 14 évet és minden jót kívánunk neki. Meg magunknak is ezzel, ha még az iparban folytatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)