Hirdetés

Az EA megvette a Titanfallt fejlesztő Respawn Entertainmentet

|

Úgy tűnik, hogy a Titanfall 2 tényleg nem szerepelt olyan nagyon rosszul, legalábbis az EA nem nyúlt volna a zsebébe a semmiért. Ettől még megremegett a gyomrunk.

Hirdetés

A Titanfall 2 egy remek játék volt, amit nem csak azért szerettünk, mert a multis élmény teljesen rendben volt, hanem azért is mert nem volt hozzá Season Pass, fizetős DLC-k tömege, és a többi, a játékipart manapság elárasztó sallang. Az EA is látta a Respawn sikerét, és úgy határozott, hogy a srácoknak jobb helye lenne náluk. Meg persze a sallangnak is lesz majd hely, ebben biztosak vagyunk.

Hirdetés

Az EA laza 151 millió dollárért vásárolta fel a Respawn Entertainmentet és további 161 milliót kínált fel részvényekben. Mivel az EA és a Respawn már jó ideje együtt dolgoznak, így a cég alapítói nem is nagyon tiltakoztak a felvásárlás ellen. Az egyik alapító COD veterán, Vince Zampella nyilatkozott is az ügyben.

"Ugyan nem volt kifejezetten szükséges, de van értelme az EA-hoz csatlakoznunk. A Titanfallal és a Star Wars játékkal az EA remek partner volt, aki támogatott minket, és nem zavart bele a fejlesztésbe vagy a stúdiónk kultúrájába. Az EA most több erőforrást kínál majd, aminek köszönhetően hozzáférhetünk új technológiákhoz, jobb játékokat csinálhatunk majd amellett, hogy megőrizhetjük a kreatív szabadságunkat és a kultúrát, amit képviseltünk."

A Respawn egyébként jelenleg egy új Titanfall projekten dolgozik, miközben egy VR játékot és egy TPS Star Wars címet is fejlesztenek. Reméljük, hogy tényleg maradhat Respawn a Respawn, és nem jutnak a Visceral Games sorsára, de ha ők ennyire pozitívan látják ezt, nem akarunk már az elején rosszmájúak lenni. Szorítunk nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)