Hirdetés

Változtat a FIFA loot box rendszerén az EA Belgiumban

|

A Belgian Gaming Commission komoly változtatást ért el.

Hirdetés

Belgiumban nagyon határozottan igyekeznek szabályozni a loot boxok és a különböző mikrotranzakciók rendszereit, és az ezzel foglalkozó szervezet az EA-vel szemben is eredményesen lépett fel.

Hirdetés

Január 31-től ugyanis Belgiumban az Electronic Arts megszünteti a FIFA Points játékbeli fizetőeszköz értékesítését, miután az országban korábban illegálisnak minősítették a loot boxokat. Ez a játékosok számára a gyakorlatban azt jelenti, hogy FIFA Ultimate Team csomagokat már nem lehet valódi pénzért vásárolni, kizárólag a játékban gyűjtött fizetőeszköz alkalmazásával.

A Belgian Gaming Commission a Blizzarddal és a 2K-vel is sikeres tárgyalásokat folytatott a loot boxokkal kapcsolatban, viszont az EA egészen eddig nem kívánt változtatni a rendszeren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)