Hirdetés

Egy anime premierje sikerült a legjobban, mióta beütött a koronavírus

|

A Demon Slayer film több pénzt termelt a megjelenését követő három napban, mint a Tenet vagy az Új mutánsok ugyanennyi idő alatt.

Hirdetés

Miközben a nyugati világ legtöbb moziterme a bezárástól retteg, Japán moziirodái most könyvelhették el a valaha volt legerősebb nyitóhétvégéjüket. A NHK jelentése szerint 3,4 millió ember nézte meg a Demon Slayer The Movie: Mugen Traint a mozikban, 403 vásznon. A mozikban természetesen kötelező volt a maszkviselés és a távolságtartás.

Hirdetés

Mindezek ellenére is sikerült 44 millió dollárt összehozni a Demon Slayernek három nap alatt, első napján megdöntötte a japán rekordot 12,03 millió dollárnak megfelelő bevételével. Az anime sikeresebb hétvégét zárt, mint a múlt hétvégén vetített bármely más film.

A Demon Slayer manga 2016-ban indult és 100 millió példányban kelt el. Az anime sorozat tavaly kezdődött, és a filmes folytatás jövőre érkezik az amerikai mozitermekbe. Kíváncsiak leszünk, hogy akkor mekkora sikere lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)