Hirdetés

Egy frászt haldoklik a WoW, sosem akartak még ennyien kiegészítőt vásárolni

|

Több példány kelt el elővételben a World of Warcraft: Shadowlandsből, mint bármelyik korábbi kiegészítőből.

Hirdetés

Manapság már akkor sem lehetünk biztosak egy játék premierjében, ha az aranylemezre kerül, ezért egyelőre óvatos távolságtartással kezeljük az örömhírt, miszerint új megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft: Shadowlands. Még belegondolni is szédítő, hogy ez már a nyolcadik nagy kiegészítő azóta, hogy Európában 2005. február 11-én elrajtolt a WoW.

Azóta rengetegen megénekelték már a nekrológját, kávézaccból, a madarak röptéből és a csillagok állásából kiolvasták a bukását, de úgy tűnik, a Blizzard koronagyémántja (tetszik vagy sem, ez a legsikeresebb játéka mind közül) a mai napig tartja magát, sőt mi több, az új expanzió közeledtével rég nem látott méreteket öltött a régi és új játékosok érdeklődése.

Hirdetés

A kiadó Activision Blizzard állítása ugyanis még egyetlen másik kiegészítőt sem kapkodtak el ilyen sokan elővételben, mint ahány Shadowlands gazdára talált. Minderről Bobby Kotick ügyvezető személyesen tájékoztatta a részvényeseket, hozzátéve azt is, hogy ugyancsak jó hatással volt az előfizetői létszámra a tavaly elrajtolt World of Warcraft Classic, hiszen lényegében megduplázta.

A pontos számokat nem ismerjük, ezek ismertetéséről egy ideje már leszokott a kiadó, de olyan franchise-ról van szó, amelyik a mai napig stabil, jól tervezhető bevételt jelent a cég számára (Kotick szerint a Call of Duty és a Candy Crush mellett ez a harmadik, amelyik minden évben legalább egymilliárd dollárt hoz a konyhára), és emiatt kiemelt figyelmet szentel neki a későbbiekben is.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)