Hirdetés

Egy játék sem fogyott még ilyen gyorsan PlayStation 4-en

|

Eladási rekordot döntött a The Last of Us Part II, kiütötte a nyeregből házon belül készült riválisát.

Hirdetés

Bármekkora összegben fogadni mertünk volna, hogy a The Last of Us Part II megjelenése átrendezi az erőviszonyokat a brit játékeladási lista élbolyában. Nem kellett csalatkoznunk, a Naughty Dog akcióhorrorja a várakozásoknak megfelelően az élen nyitott, és egyúttal megdöntötte a leggyorsabban fogyó PS4-játék rekordját.

Hirdetés

A különbség elhanyagolhatónak tűnik, hiszen mindössze 1 százalékkal fogyott belőle több időarányosan, mint az Uncharted 4: A Thief's Endből, csakhogy utóbbi 2016-ban jelent meg, amikor még szignifikánsan több felhasználó ragaszkodott a dobozos játékokhoz, mint manapság. Ha mindkettőhöz hozzáadnánk még a letöltési számokat is, akkor borítékolhatóan jóval nagyobb előnyre tenne szert a The Last of Us Part II. Érdemes azt is megjegyezni, hogy 76 százalékkal nőtt az érdeklődés az első részhez képest, de a képet némileg árnyalja, hogy a 2013-as előd új IP-ként lépett piacra egy olyan konzolon, amiből számottevően kevesebb talált gazdára. Ezzel együtt is a rajt a legerősebb idén, amit dobozos játék produkált az Egyesült Királyságban, az utána következő Animal Crossing: New Horizons 40 százalékkal gyengébben nyitott.

  1. The Last of Us Part II
  2. Ring Fit Adventure
  3. FIFA 20
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Call of Duty: Modern Warfare
  6. Grand Theft Auto V
  7. Minecraft (Switch)
  8. 51 Worldwide Games
  9. Pokémon Shield
  10. Star Wars Jedi: Fallen Order

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)