Hirdetés

Egy Nintendo játék jobban fogyott a briteknél 2020-ban, mint a Call of Duty: Black Ops Cold War

|

Az évet természetesen a FIFA 21 nyerte a dobozos eladásokat nézve.

Hirdetés

Megérkezett a tavalyi év utolsó hetének és 2021 első napjainak eladásait összegző brit dobozos játékeladási toplista, és ezzel összeállt a teljes 2020-as felállás is, így kiderült, mely játékok voltak a legkelendőbbek klasszikus formátumban. Hamarosan a digitális eladásokkal összevont felsorolás is érkezik, de egyelőre ezzel kell beérnünk.

A 2020-as év győztese a FIFA 21 lett, amit az Animal Crossing: New Horizons követ. A Nintendo újdonsága pont azt a megnyugtató élményt kínálta, amire egy ilyen évben sokaknak szüksége volt, ráadásul iszonyú addiktív és szórakoztató lett. Egyébként ha egyetlen platformot nézünk, ez az abszolút győztes, a FIFA 21 PS4-re volt legkelendőbb, de nem fogyott belőle annyi, mint az Animal Crossingból.

Hirdetés

Ez azt is jelenti, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold Wart és az Assassin's Creed: Valhallát is maga mögé utasította, de valószínű, hogy a digitális eladásokat figyelembe véve azért más a sorrend. További részleteket később fogunk tudni a 2020-as eredményekről.

Az utolsó héten, ahogy az várható volt, visszaestek az eladások, de leárazásoknak köszönhetően a Grand Theft Auto V és a New Super Mario Bros. U Deluxe is felkerült a top 10-be. Ugyanakkor a Cyberpunk 2077 a nyolcadikról a tizenötödik helyre zuhant, a Spider-Man: Miles Morales pedig a tizenegyedikre, de előbbi visszatérhet, ha kijavítják a konzolos változatokat, utóbbi pedig akkor, ha újra lesz készleten PlayStation 5.

Ez tehát a végeredmény:

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Assassin's Creed Valhalla
  5. Just Dance 2021
  6. Call of Duty: Black Ops Cold War
  7. Minecraft (Switch)
  8. Super Mario 3D All-Stars
  9. Grand Theft Auto V
  10. New Super Mario Bros U Deluxe

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)