Hirdetés

Egy portolásban jártas stúdiót is felvásárolt a Sony

|

Valószínűleg a PlayStation játékok PC-s változataihoz is használják majd a csapatot.

Hirdetés

Nagyon beindult a napokban a Sony, ugyanis mint kiderült, nem csak a Housemarque-kal bővült a PlayStation Studios nagy családja, sőt, egy másik bejelentésről is tudomást szereztünk idő előtt. A Bluepoint bekebelezését még nem erősítették meg, de a PlayStation belsős fejlesztőit felügyelő Hermen Hulst Twitteren közölte az örömhírt, hogy most már a holland Nixxes Software is csatlakozik hozzájuk.

A Nixxes neve sokak számára ismeretlen lehet, viszont a 15 éves múlttal rendelkező stúdió dolgozott a három legutóbbi Tomb Raider játékon, a Deus Ex: Mankind Dividedon, illetve a Marvel's Avengersen is. Mindegyik a Square Enix kiadásában jelent meg, de a jövőben a Sony veszi majd hasznát a csapat tapasztalatának.

Hirdetés

A hivatalos közlemény szerint a Nixxes feladata a PlayStation Studios játékainak tökéletesítése lesz, hogy miközben a Naughty Dog, a Guerrilla Games, a Sony Santa Monica és a többi belsős stúdió tehetséges munkatársai a játékmenetre, a történetmesélésre, a forradalmi megoldásokra koncentrálnak, a bugokkal ne nekik kelljen foglalkozniuk. Ugyanakkor nem lennénk meglepve, ha a Nixxes a PlayStation-játékok PC-re portolásában is szerepet vállalna, ezen a téren is bizonyították már rátermettségüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)