Hirdetés

Egy új konzolt jövőre kell halasztani, de emiatt nem sokan lesznek szomorúak

|

A PlayStation 5 és az Xbox Series X nincs veszélyben, viszont az Intellivision Amicót sajnos nem tehetjük a fa alá idén.

Hirdetés

Alapvetően sem vagyunk meggyőződve arról, hogy a világnak retro konzolok özönletére van szüksége, de azért akadnak próbálkozók, akik úgy gondolják, terméküknek az Xbox Series X, a PlayStation 5 és a Nintendo Switch mellett is lesz helye a piacon. Ilyen az újraélesztett Intellivision cég is, melyet az a Tommy Tallarico vezet, akinek a Video Games Live előadássorozatot köszönhetjük (és aki egyébként az Aerosmith-énekes Steven Tyler unokatestvére, de ez őt kis mértékben határozza meg). 

Hirdetés

Az Intellivision Amicót 2018-ban jelentették be, 2020. október 10-én tervezték kiadni, és összesen 5,5 millió dollár gyűlt össze rá közösségi kalapozással és más csatornákon keresztül. Tallarico bejelentette, hogy a COVID-19 miatt muszáj elhalasztani a debütálást, másképp csak úgy sikerült volna tartani az eredetileg kitűzött célt, ha engednek a minőségből. Reméli, a korai támogatók már 2021. április 3-án átvehetik masináikat.

Ha elkészül, erre lehet tőle számítani:

Az Amico koncepciójának része, hogy teljes mértékben családbarát, és a hat beépített játékon túl 2,99 és 9,99 dollár közötti áron lehet majd továbbiakat vásárolni hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)