Hirdetés

Egy újabb, egykor népszerű online játék kerül a kukába, PC-n teljesen játszhatatlanná válik

|

Lassan havi szinten kell beszámolnunk lekapcsolásra váró online címekről. Ezúttal ráadásul egy innovatív lövölde lett az áldozat.

Hirdetés

A Ratloop Games szomorúan jelentette be, hogy néhány héten belül leállítja a Lemnis Gate forgalmazását. A jelenleg Steamen, PS4-en, PS5-ön, és Xbox One-on elérhető FPS azzal próbált kitűnni a tömegből, hogy 25 másodperces időhurkok során kellett cselekednünk és megküzdenünk ellenfeleinkkel.

Hiába azonban a kreatív tálalás, a játék nem hozta be a szükséges tömeget, így (mint sok egyéb online cím) nem éri meg fenntartani azt. Nyáron a Lemnis Gate szervereit véglegesen lelövik.

Hirdetés

Egyelőre úgy tűnik, hogy a fejlesztők nem tervezik követni a Knockout City fejlesztőinek példáját, és így PC-s változat teljesen játszhatatlanná válik majd a július 11-én esedékes bezárás után. A konzolos tábor annyival jár jobban, hogy ők helyi hálózaton lövöldözhetnek majd tovább, illetve az oktatómódban gyakorolhatják a Lemnis Gate alapjait is.

Az elmúlt hónapokban a Rumbleverse és a Knockout City is kasza alá került. A Lemnis Gate sajnos csak folytatja a sort, és jó lenne, ha azt mondhatnánk, ezzel vége a leállásoknak, sajnos valószínűleg hallunk még hasonló híreket a közeljövőben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)