Hirdetés

Egy újabb népszerű Twitch streamer igazolt át a YouTube-ra

|

A piros csapat megszerezte magának a népszerű streaming csapat, az OfflineTV legcukibb alakját.

Hirdetés

Lily "LilyPichu" Ki épp a napokban ünnepelte 10. Twitch partneri évfordulóját. A platform egyik legcukibb tartalomgyártója az elmúlt évtizedben elindított egy zenei karriert, szinkronszínészi munkákat vállalt és az OfflineTV csapatának egyik legfontosabb személyiségévé vált.

Ezért is volt olyan nagy hír, hogy szinte azonnal az ünneplés után bejelentette a YouTube-ra történő költözését. Lily esetében a váltás nem járt akkora változással, tekintettel arra, hogy a YouTube csatornáját több mint 15 éve dédelgeti, és rengeteg tartalmat gyártott oda is a Twitch streamelés mellett. A YouTube oldaláról egy könnyen értelmezhető terv kezd kirajzolódni.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy le akarnak szerződtetni minden olyan elérhető Twitch tartalomgyártót, akik fontos és nagy méretű közösségekkel rendelkeznek, emellett pedig a viselkedésük semmilyen drámába nem keverte bele őket a korábbiakban. Az is tiszta sor, hogy a teljes OfflineTV csapatot be akarják kebelezni, de Scarra és Pokimane egyelőre még nem költöznek. A hangsúly persze az egyelőre szócskán van: bennfentes infók szerint a YouTube már három másik nagy név aláírását is megszerezte, akiket még kötnek a Twitches szerződéseik.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy ki lesz az a titokzatos három név. Ez főleg akkor lesz izgalmas, ha Pokimane-t, a platform egyik legnagyobb női tartalomgyártóját is sikerült behálózniuk. Ő hatalmas fegyver lehet a YouTube kezében a továbbiakban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)