Hirdetés

Egy újabb Ubisoft-veterán hagyta ott a Rainbow Six: Siege csapatát, új vezetőt kap játék

|

Leroy Athanassoff kiszállt a vezetői székből, alig két évvel kinevezése után.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege fejesei ütemesen váltják egymást. Két évvel ezelőtt Leroy Athanassoff vette át a Ubisoft talán legsikeresebb lövöldéjének vezetését, most pedig Alexander Karpazis fogja követni őt.

Athanassoff tegnap jelentette be lemondását személyes okokra hivatkozva. Állítása szerint nagyon büszke mindenre, amit a csapattal összeraktak, de most új lehetőségeket akar keresni a cégen belül. A Ubisoftot magát tehát nem tervezi elhagyni.

Hirdetés

A helyét a jelenlegi művészeti vezető, Alexander Karpazis veszi át, aki állítólag rengeteg útmutatást kapott Leroytól a vezetése alatt eltelt években.

"Leroy munkáinak nyoma látható lesz a következő szezonokban is, ahogy mi felkészülünk a Siege történelmének eddig legambiciózusabb évére."

- mondta Karpazis, aki egyébként maga is egy Ubisoftos veterán. Korábban olyan projekteken dolgozott, mint a Splinter Cell: Blacklist, a Watch Dogs mindkét része és a Far Cry 5. Már négy éve tagja a Siege csapatának, így valószínűleg nem lesz kifejezetten nehéz számára átvenni az új szerepét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)