Hirdetés

Egy tízéves játék az egyik legkelendőbb most a briteknél

|

Meglepően érdekes állást mutat a digitálisan értékesített játékok listája az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

Viszonylag gyakran értesülhetünk arról, hogy mely játékok dobozos változatai a legnépszerűbbek az Egyesült Királyságban egy-egy adott időszakban, ám a digitális eladások mellett sem szabad elmenni szó nélkül, hiszen sokan inkább a virtuális játékgyűjteményt preferálják. A GSD jóvoltából nemrég ki is derült, hogy mely digitálisan forgalmazott játékok fogytak a legjobban a szigetországban az október 24-én lezárult hét során.

Hirdetés

Nem meglepő módon a FIFA 21-nek sikerült megőriznie első helyét, így a dobozos játékok rangsora mellett ezen a listán is az EA Sports focis játékáé az aranyérem. A dobogó második fokán ezúttal a Grand Theft Auto V áll, ami javított egy helyet legutóbbi eredményéhez képest képest. A harmadik legjobban fogyó cím pedig a 2010-ben PS3-on is megjelent, ám most Xbox 360-on leárazott (és a visszafelé kompatibilitás miatt Xbox One-on is játszató) Skate 3 lett.

Említést érdemel még az ötödik helyen álló Shadow of the Tomb Raider, amit a tizedik helyen lévő Rise of the Tomb Raiderrel együtt, bundle-ként lehetett megvásárolni. Illetve ismét beküzdötte magát a toplistába a Days Gone, köszönhetően a PSN halloweeni leárazásának.

Íme a top 10-es lista:

1. FIFA 21
2. Grand Theft Auto V
3. Skate 3
4. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
5. Shadow of the Tomb Raider
6. Days Gone
7. Assassin's Creed Odyssey
8. Star Wars: Squadrons
9. Unravel Two
10. Rise of the Tomb Raider

Ti vásároltatok mostanában digitális játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)