Hirdetés

Egyetlen Assassin's Creed sem büszkélkedhet akkora bevétellel, mint a Valhalla

|

Elképesztő mérföldkövet ért el a 2020-as Assassin's Creed Valhalla.

Hirdetés

Meglepő lehet, de a 2020 novemberében megjelent Assassin's Creed Valhalla továbbra is élvezi a Ubisoft támogatását, és a tavalyi két DLC után idén érkezik egy újabb kiegészítés, aminek a középpontjában az északi mitológia lesz, így jóval fantáziadúsabb kalandokra van kilátás. Valószínűleg nem véletlen, hogy a kiadó még mindig nem engedte el Eivor kezét, ugyanis a sorozat legfrissebb része nagyon sok pénzt csinált.

A Ubisoft vezetője, Yves Guillemot nemrég a befektetőkkel osztotta meg a jó hírt, miszerint az Assassin's Creed Valhalla bevételei már tavaly decemberben átlépték az egymilliárd dolláros álomhatárt. Ezzel a vikingekre fókuszáló kaland lett tulajdonképpen történelmet is írt, mivel a franchise egyetlen korábbi részének sem sikerült ilyen teljesítményt nyújtania.

Hirdetés

Lehetséges, hogy a sikerhez az is nagyban hozzájárult, hogy a Ubisoft tényleg sok mindennel bővítette a játékot a megjelenés után. Nemcsak fizetős DLC-k jöttek, hanem ingyenes tartalmak, sőt még játékbeli események is. A kozmetikai cuccokon felül pedig a harcban hasznosabb fegyvereket és páncélokat is kaptak az önjelölt vikingek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szerintetek megérdemelt a Valhalla sikere? Várjátok már a Dawn of Ragnarök DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)