Hirdetés

Egyetlen játék van, ami valaha jobban fogyott Japánban, mint az Animal Crossing: New Horizons

|

Elképesztő mértékben fogyasztják a játékosok az új Animal Crossingot, melynek egy harmincéves rekordot is sikerült megdöntenie.

Hirdetés

Általában a Nintendo játékai világszerte hatalmas sikereket érnek el, de az Animal Crossing: New Horizons valahogy minden mást képes volt túlszárnyalni. A kezdés is jól sikerült, és a lendület megmaradt, minek köszönhetően június 30-áig 7 150 000 példány talált gazdára a játékból, illetve értesülések szerint azóta további 350 ezret vittek haza a japán játékosok.

Hirdetés

Ez annak ismeretében külön bámulatos, hogy alig több mint négy hónapja, március 20-án jelent meg világszerte. Az 1996-ban piacra került, csúcstartó Pokémon Red / Green / Blue az egyetlen, amit még nem tudott megelőzni - az 10 230 000-nál jár, de ez sem tűnik egy elérhetetlen célnak. 

Egyébként az 1985-ös Super Mario Bros. volt az eddigi legnagyobb példányszámban fogyó, egy kiadásban létező játék az országban, de 30 év után elvesztette ezt a címet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)