Hirdetés

Egyetlen Sony játék van, ami valaha jobban nyitott az USA-ban, mint a The Last of Us Part II

|

A The Last of Us Part II lett digitális és bolti eladások tekintetében is 2020 eddigi bajnoka, de az Egyesült Államokban összesítésben is ez a második legjobban nyitó Sony cím valaha.

Hirdetés

Szépen lassan minden belsős rekordot maga mögött tudhat a The Last of Us Part II, a Naughty Dog nem csak 2020 legjobban nyitó játéka lett, hanem ezen a téren a Sony címei közül rögvest az összesített ezüstérem jutott neki.

Hirdetés

The NPD Group adatai szerint a The Last of Us Part II nem csak az Animal Crossing: New Horizons és a Final Fantasy VII Remake nyitását utasította maga mögé, hanem bizony az USA tekintetében egy sokkal előkelőbb listán is a rögvest a második helyre ugrott fel. A számok ugyanis azt mutatják, hogy korábban kizárólag a Marvel's Spider-Man büszkélkedhetett ennél jobb nyitással az összes Sony játék közül. Ha pedig világszinten nézzük az eredményeket, akkor első hétvégén elért 4 milliós eladásával a The Last of Us Part II volt a leggyorsabban fogyó PS4-es játék valaha.

Fontos, hogy csak a nyitásról beszélünk, összesített eladások terén egyelőre az új Animal Crossing és a Call of Duty: Modern Warfare is megelőzi a második The Last of Ust, de ne feledjük el azt sem, hogy a New Horizons négy hónapja, a Modern Warfare pedig tavaly októberben jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)