Hirdetés

Egyetlen változás történt a brit játékeladási lista dobogóján

|

Továbbra is az Animal Crossing: New Horizons vezet.

Hirdetés

Már talán senkinek sem okoz meglepetést, hogy a GfK újfent megosztotta velünk, hogy mely dobozos játékok a legnépszerűbbek mostanában az Egyesült Királyságban. Most az augusztus 29-én véget ért hét adatait ismerhetjük meg, és ugyan nem történtek komoly változások, azért mindenképp érdemes meglesni a listát.

Sikeresen megtartotta az első helyét az Animal Crossing: New Horizons, ami úgy tűnik, még mindig elég jól fogy a briteknél. A PGA Tour 2K21-et sem sikerült letaszítani a dobogó második fokáról, ami alapján azt is kijelenthetjük, hogy a digitális golf elég népszerű a szigetországban.

Hirdetés

A bronz érmet ezúttal a Mario Kart 8 Deluxe-nak sikerült megkaparintania, ami az eggyel korábbi listában még csak a negyedik helyen állt. Érdemes még megemlíteni a néhány nappal ezelőtt megjelent Madden NFL 21-et is, aminek ugyan sikerült bejutnia a toplistába, de csak a tizedik helyre volt elég a teljesítménye.

Íme a top 10-es lista:

1. Animal Crossing: New Horizons
2. PGA Tour 2K21
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. Grand Theft Auto V
5. Minecraft (Nintendo Switch)
6. Ghost of Tsushima
7. FIFA 20
8. EA Sports UFC 4
9. Ring Fit Adventure
10. Madden NFL 21

Ti szoktatok még dobozos játékot vásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)