Hirdetés

Egymillió példány fogyott a Spongyabob remake-ből, kelendő a Destroy All Humans is

|

A SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydratednek alig több mint egy hónap kellett, hogy elérje ezt a mérföldkövet.

Hirdetés

Ha bárkiben megfogalmazódik a kérdés, hogy van-e értelme remake-eket önteni a világra, ne legyen kétsége: ha jól csinálják, lesz elég érdeklődő, hogy megérje. Valószínűleg a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 és a Mafia: Definitive Edition is szépen fog teljesíteni (de ehhez előbb jónak is kell lenniük), viszont az már biztos, hogy a THQ Nordic által a közelmúltban kiadott újragondolásokért nem volt kár.

Hirdetés

A kiadót tulajdonló Embracer Group ügyvezetője, Lars Wingefors a negyedéves pénzügyi beszámoló során bejelentette, hogy a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydratedből 1 millió példány fogyott június 23-ai megjelenése óta, és a játékosok nagy örömmel fogadták. Ennek, valamint a Destroy All Humans! remake-jének köszönhetően a THQ Nordic eddigi legjobb negyedévét zárta, volt miből felvásárolni a 4A Gamest.

A kiadó részéről még olyan játékokra számíthatunk idén, mint a Biomutant, a Comanche, a The Guild 3 és a Scarf, a szintén az Embracer alá tartozó Deep Silver pedig a Wasteland 3-at, a Windboundot és az Iron Harvestet szállítja. Meg persze a Dead Island 2-t is valamikor, de azt már jó eséllyel nem 2020-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)