Hirdetés

Egyre nagyobb veszélyben Bobby Kotick és az Activision Blizzard többi vezetőjének pozíciója

|

Hamarosan tisztújítót tartanak az Activision Blizzardnál, a részvényesek pedig közel sem biztos, hogy újraválasztják a mostani vezetőket.

Hirdetés

Az Activison Blizzard botrányairól aligha kell bárkinek beszámolót tartanunk. A cég szinte már követhetetlen mennyiségű konfliktusba keveredett jelenlegi és volt dolgozókkal, miután a vállalat több vezetőjéről is kiderült, nem igazán szeretik emberszámba venni az alkalmazottjaikat.

Ha ez nem lenne elég, azt sem nézik jó szemmel, hogy az ott dolgozók szakszervezetbe gyülekeznének - tényleg mindent megtesznek, hogy kivívják maguk ellen a népharagot, a Microsoft pedig mindennek a közepén érkezett a felvásárlás hírével, szóval lesz bőven dolguk, ha rendet akarnak tenni.

Hirdetés

A cég kipucolásának első lépcsőfoka lehetne, ha az évente tartott, hamarosan esedékes, június 21-én megrendezésre kerülő Activision Blizzard gyűlésen a részvényesek nem szavaznák meg újra a jelenlegi vezetőség bizonyos tagjait.

A vállalatok elszámoltathatóságáért is dolgozó SOC Investment Group egy nyílt levelet küldött az ABK részvényeseknek, hogy mikor leadják a szavazataikat, gondoljanak arra, hányszor mondott csődöt az elmúlt években a vállalat vezetősége, akik látszólag semmiért nem hajlandóak felelősséget vállalni. A levében arra kérik az érintetteket, hogy ne szavazzák meg újra Bobby Kotick mellet Brian Kellyt, Robert Morgadót, Robert Cortit, Barry Meyert és Peter Nolant se.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)