Hirdetés

Eladási rekordot döntött a The Last of Us Part II

|

Egyik PS4-exkluzív játék sem vett még ilyen lendületes rajtot, mint a The Last of Us Part II.

Hirdetés

Úgy vélem, az a legjobb módja egy konzolgeneráció búcsúztatásának, ha a platformgyártó és annak valamelyik belsős stúdiója még egyszer nekidurálja magát, és kifacsarja az erőforrások utolsó cseppjeit is a masinából. Ezt csinálta a Sony és a Naughty Dog a PlayStation 3 hattyúdalát megéneklő The Last of Us piacra dobásával, és most úgy fest, önmagát ismétli a történelem.

Hirdetés

Noha nem nyerte el maradéktalanul mindenki tetszését a folytatás, a The Last of Us Part II ugyanolyan fontos, a brand identitását meghatározó cím lehet, mint elődje volt egy generációval korábban. A megjelenést követő 72 órában négymillió példánynál is több talált belőle gazdára, miáltal a leggyorsabban fogyó PS4-exkluzív játék címét is sikerült megkaparintania.

Hogy ilyen zajos siker után nem engedi el a Sony a franchise-t egyhamar, az olyan biztos, mint a clickerharapással járó végzetes fertőzés. Ti örülnétek egy harmadik résznek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)