Hirdetés

Jól startolt az Assassin's Creed Odyssey, de a FIFA 19 jobban fogy

|

A második helyen nyitott a Ubisoft játéka, mert az elsőn továbbra is a FIFA 19 trónol.

Hirdetés

Mondhatnánk, hogy egyszerű a matek, és ami több platformra jelenik meg, abból többet fognak eladni, de miután a PS4-exkluzív Spider-Man (ami egyébként most a negyedik helyen áll) simán lenyomta Far Cry 5-öt, megdőlt ez az elmélet.

Hirdetés

A FIFA azért fogy őrülten, mert FIFA, ahogy a Call of Duty is azért fog, mert Call of Duty. Érdekes lesz majd látni kettejük párharcát a jövő héten (amikor az e heti lista megjelenik, ugye), addig viszont más kihívókat találhatunk a brit eladási toplista első tíz helyén. Az Assassin's Creed Odyssey másodikként nyitott, a Forza Horzion 4 a harmadik lett, a Super Mario Party pedig az ötödik helyet szerezte meg. Sajnos a Fist of the North Star: Lost Paradise eladásai csak a 21. pozícióra voltak elegek, de eggyel megelőzte a fantasztikus, VR-os Astro Bot Rescue Mission-t. A Shadow of the Tomb Raider már csak a hatodik, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy pedig a nyolcadik helyre fért be.

Top 10 alább, top 40 erre.

1. FIFA 19
2. Assassin's Creed Odyssey
3. Forza Horizon 4
4. Marvel's Spider-Man
5. Super Mario Party
6. Shadow of the Tomb Raider
7. Tekken 7
8. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
9. Project Cars 2
10. Grand Theft Auto V

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)