Hirdetés

Mario lenyomta Crasht, de más nem tudta

|

A Super Mario Maker 2 valószínűleg még jó ideig nem tűnik el a brit játékeladási toplistáról.

Hirdetés

Pénteken egy újabb fontos, kiválóan sikerült exkluzívval bővült a Nintendo Switch felhozatala. A Super Mario Maker 2 nem meglepő módon az év legjobb nyitását produkálta a briteknél dobozosan a Nintendo-játékok közül, lenyomva a New Super Mario Bros. U Deluxe-ot.

Hirdetés

Megtolta a Mario Kart 8: Deluxe-ot, a Super Smash Bros Ultimate-et, a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot, feltehetően sokan váltak most Switch-tulajjá, és akkor már beszereztek néhány kötelező játékot a platformra. A Crash Team Racing Nitro-Fueled a második helyre csúszott, a harmadik helyre az F1 2019, a negyedikre a Judgment került. A The Sinking City csak a 12. pozíciót tudta megszerezni az első héten. A Bloodstained: Ritual of the Night a switches változat megjelenésének köszönhetően bekerült a top 10-be, sőt, többen vették meg a játékot dobozosan a Nintendo platformjára, mint PS4-re és Xbox One-ra együtt.

A FIFA 19 nagyot zuhant, a másodikról a huszadik helyre került, míg a múlt héten a tizedik helyen álló Anthem most a top 40-ben sem szerepel, az AC: Odyssey pedig a 38. pozícióból került fel a 8-ra egy leárazás következtében.. A UKIE megjegyezte, hogy a 4. és a 40. játékot csak 4000 példány választja el egymástól.

Íme a top 10:

1. Super Mario Maker 2
2. Crash Team Racing Nitro-Fueled
3. F1 2019
4. Judgment
5. Mario Kart 8
6. Red Dead Redemption 2
7. Grand Theft Auto V
8. Assassin's Creed Odyssey
9. Bloodstained: Ritual of the Night
10. Super Smash Bros. Ultimate

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)